Kinderbrillen bij Briljant Optiek in Boxmeer, Cuijk, Gennep
Kinderbrillen bij Briljant Optiek in Boxmeer, Cuijk, Gennep

Kids Care Plan

Met het Kids Care Plan bent u ervan verzekerd dat uw kind zorgeloos een mooie en leuke bril kan dragen. Briljant Optiek heeft al jaren het grootste aanbod in de regio en is gespecialiseerd in het vinden van de leukste en hipste brillen voor kinderen. Met een enorm assortiment van de leukste stoeisterke brillen kan uw kind weer scherp zien en er fantastisch uitzien.

Alleen scherp zien is niet meer genoeg, een bril is ook een modeartikel. Daarom vindt u bij ons een groot aanbod van modieuze merken. Bij een mooi montuur horen mooie glazen, daarom hebben we ervoor gekozen om voor kinderen net zulke mooie glazen aan te bieden als voor volwassenen. Maar omdat kinderen een stuk kleiner zijn, zijn de prijzen ook een stuk kleiner gemaakt. Als u meedoet met het Kids Care Plan profiteert u van een korting van 50% op de hele bril (montuur en glazen) en op iedere volgende aanschaf. Zo wordt een prachtige kinderbril ook betaalbaar. Het abonnement wordt afgesloten voor twee jaar en maar daarna door blijven lopen tot de leeftijd van 14 jaar. Zo kunt u extra voordeling een sportbril, zonnebril op sterkte of reservebril aanschaffen. Maar ook als de sterkte verandert, als de glazen bekrast zijn of als er een onderdeel van het montuur vervangen moet worden profiteert u van 50% korting.

Meedoen aan het Kids Care Plan kost u slecht 6 euro per maand en u profiteert direct van de korting! Voor het eerste jaar worden de abonnementskosten direct voldaan: dit is 72 euro. Na het eerste jaar start een automatische incasso.

U ziet het: voor de mooiste kinderbrillen en de beste aanbiedingen bent u bij Briljant Optiek aan juiste adres.

Ontvang meer informatie

KCP

Lees meer over onze kinderbrillen


Top