Ik heb interesse in contactlenzen

Bent u geen fan van een bril, dan is het dragen van een paar contactlenzen ideaal voor u. Harde lenzen, zachte lenzen, multifocale lenzen of maandlenzen, u kunt het zo gek niet opnoemen, maar wij hebben deze contactlenzen in huis! Wij helpen u aardig op weg en kijken persoonlijk naar uw situatie.

En dan, dan heeft u de ideale contactlens die past bij uw situatie en levensstijl, maar onze service blijft doorgaan. Wij staan graag voor u klaar als het draait om nieuwe oogcontroles, alles om uw ogen ”gezond”  te houden.

Maak uw keuze:

  1. Ik wil graag een afspraak maken voor filiaal: Boxmeer, Gennep of Cuijk

  2. Ik wil meer weten over de diverse typen lenzen

  3. Ik wil graag een specifieke vraag stellen over lenzen

  4. Ik wil graag contact opnemen                

U bent van harte welkom bij ons in de winkel!


Top